12 juni 2010

Alexandra Engen på celebert Sverigebesök

5 kommentarer:

 1. Tack Jahn för de roliga citatet. Kul att se Alexandras glädje till cykel och att tävla fort :)

  SvaraRadera
 2. Men Alexandra, hur kan du fått ut allt av Sverigebesöket när du inte han spöa mig och Johan på settlers.. Igår satt vi och mindes tillbaka till settlerskvällarna i din lägenhet, hmm ha det fint

  Nr two and the only settlersmember

  SvaraRadera
 3. Synd att du slutade uppdatera med youtube videos. Jag tyckte att det var kul at följa :)

  Hoppas att allt går bra för dig.

  SvaraRadera
 4. Hej,

  Jag heter Peter Karlsson och är en av deltagarna i Team Rynkeby Stockholm (ett av 17 lag från Sverige och Danmark) som cyklar till Paris i sommar och nu under våren samlar in pengar till Barncancerfonden. Alla deltagare har själva bidragit med 15 000 kronor för att alla pengar vi samlar in verkligen ska gå till Barncancerfonden.

  Hjälp oss gärna att sprida budskapet genom att berätta om oss på din blogg, och länka gärna till vår insamling som finns på: www.barncancerfonden.se/10956

  Länka gärna även till vår Facebook-sida:
  www.facebook.com/TeamRynkebyStockholm2012

  Och blogg:
  www.team-rynkeby.se/Blog.aspx?ID=3687

  Här finns en PR-presentation att läsa (pdf)
  http://extranet.team-rynkeby.se/media/files/Team%20Rynkeby%20-%20PR-presentation_14536.pdf

  Och vi har även en officiella hemsida på www.team-rynkeby.se

  Tack för att du hjälper oss i kampen mot barncancer! Hör gärna av dig ifall du har några frågor eller undrar över något annat.

  Med vänliga hälsningar
  Peter Karlsson

  Ps. Maila gärna ifall du skriver ett inlägg så länkar jag från vår blogg och Facebook-sida! :-)


  Kort fakta om Team Rynkeby:
  Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr i kampen mot barncancer. Varje sommar i juli cyklar 600 personer från Danmark och Sverige för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika events. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.
  Deltagarna i Team Rynkeby Sverige är motionscyklister, kvinnor och män, i alla åldrar med vitt skilda yrken, utbildningar och bakgrund. Deltagarnas olikheter och deras geografiska spridning i Danmark och Sverige gör det lättare för Team Rynkeby att sprida budskapet om insamlingen för barn med cancer och deras familjer.

  SvaraRadera
 5. Hej Alexandra :) vill önska dig all lycka på os ! Mvh Ola och Jocke (jck)

  SvaraRadera