30 januari 2010

Vinterpärlan



Mina två första veckor i Freiburg har rullat på i rasande fart. En lite längre beskrivning av allt det nya får komma lite senare. Men en liten bild på nya cykeln, som jag tog häromdan på en ett trevligt pass runt "Kaiserstuhl", kan jag bjuda på så länge. Den nya pärlan är vinterkittad med stel gaffel och stora hjul, men den funkar ypperligt även i skogen, om än lite stötigare.

20 januari 2010

Äntligen på plats!

Torsdags morgon gick flyttlasset från Jönköping och efter många timmar i bilen rullade vi på fredagen in på uppfarten Freiburg. Mina första dagar här nere har varit hektiska men samtidigt lärorika och väldigt roliga. Lägenheten är nu klar sånär som på några hyllor och tyskan ligger bättre i munnen för varje dag. Igår skruvade vi ihop min nya CUBE-cykel som jag ska ha och träna på här nere. Väldigt fin må jag säga 
Med en månad kvar till träningslägret på Cypern finns det gott om tid att lära sig stan och omgivningarna och eftersom detta är ett av tysklands finaste områden för cykling tror jag de kommande veckorna kommer bli toppen!